woensdag 5 april 2023

Einde Ommetje

Omdat ik de hielspoorvoeten een beetje moet sparen voor de gymnastiek op dinsdagavond loop ik op dinsdagen geen Ommetjes. Want als ik teveel loop of in de tuin werk moeten de voeten dat bezuren, en ‘s avonds op de bank helen. Ik ben inmiddels wel weer terug op de gym, maar heb ik al twee keer weer afgezegd omdat ik overdag 5 km had gelopen. Au au.

Ik was net weer gepromoveerd op de Ommetjes-app naar een hoger level en - net als bij de vorige promotie - onterecht diep in de degradatiezone gekelderd. En als je daar zit moet je een week lang wel drie ommetjes per dag maken om weer naar de promotiezone op te klimmen. 

Dus bij de gym zet ik bij de loopoefeningen de Omnetjes-app aan. ‘Ben je helemaal gek geworden,’ vraagt de Juf als ik tijdens de les mijn telefoon check of ik al op 20 minuten zit. 

Zelf zeggen de ontwikkelaars dat de app goed is voor de gezondheid, en misschien is dat de eerste week ook wel zo. Maar voor de mentale gezondheid is stoppen beter. Hij gaat er af. Die ommetjes maak ik toch wel.

Geen opmerkingen: