dinsdag 4 april 2023

Ligbedjes

Om de wens om in het tuinhuisje te kunnen liggen in vervulling te laten gaan heb ik twee grenen ligbedjes besteld. Ik had de beslissing steeds op de lange baan geschoven, omdat het natuurlijk geen ideale bedden zijn. Eerst dacht ik aan de twee logeerbedden van hier. Maar die zijn 90 breed, de volumineus voor dat piepkleine huisje. Toen bood K. een tweepersoons opklapbed aan. Maar dat was ook niet wat ik zocht want als je het opklapt komt het bed voor de schilderijtjes.

Ik stel mij voor dat je er overdag even op gaat liggen. In het huisje of in de tuin. Dat je er dan ook kunt slapen. En dat eventueel bezoek ook even kan liggen. 

Toen ik puber was lag ik ook op een bed van slechts 70cm breed. Die ging ook mee naar mijn eerste studentenkamer. Dat lag niet erg comfortabel met de eerste verkering. Wat was ik de koning te rijk met mijn eerste bed van 120 breed. 

De bedjes zijn mijn verjaardagscadeau. Ik ben nog niet jarig maar ik kan niet wachten. Nu eerst de bedjes in elkaar timmeren en dan redelijk comfortabele matrasjes zoeken. En dan een grote strik eromheen tot mijn verjaardag.

Geen opmerkingen: