donderdag 20 april 2023

Uit Fietsen

Al een tijd zit ik een beetje achter Zus3 aan te zeuren of ze niet eens een paar dagen uit fietsen met mij wil. Dat wil ze wel, alleen ze heeft een nogal druk leven en ze kan eigenlijk nooit. Maar nu appt ze een week geleden ineens dat ze wel wil tussen 4 en 7 mei. Huh? Maar dan kan ik ook wel!

Dus wij maken nu een plan. We gaan niet met de e-bike in de trein, en we gaan ook niet met de fietsen op de trekhaak. Misschien later. Deze eerste keer gaan we vanuit huis. Dus ik zoeken naar adressen van Vrienden op de Fiets in de buurt van Gorinchem en Gouda, adressen met een tuinhuisje en twee bedden. Die Vrienden op de Fiets hebben honderden adressen, maar met deze criteria slinkt het aantal adressen behoorlijk. En het is meivakantie.

De adressen in Woudrichem en Brakel - beide bij Gorinchem aan de overkant van de Waal - zijn op 4 mei helaas al bezet, en Hardinxveld-Giessendam antwoordt niet. Zucht. Maar de aanhouder wint. En zo  komen we uit op een nachtje in Molenaarsgraaf (in de hooiberg) en een nachtje in Nieuwkoop. Het gaat een Zuid-Hollands uitstapje worden. We gaan proberen LF-routes te rijden, en bordjes te kunnen volgen, maar ik ga ook wel kaarten kopen. Wat een opwinding ineens. Zin in.

Geen opmerkingen: