zondag 9 april 2023

Vloerglijders

Bobby heeft zo zijn eigen thema’s. Van de week zijn dat vloerglijders onder de eetkamerstoelen. Wij hebben buisframe stoelen van de firma Zuiver, die wel doppen onder het frame hadden maar die zijn van keihard kunststof en geven krassen. Die hebben we ook alweer acht jaar want zo lang wonen we alweer hier. Dus de krassen op de bamboe vloer kun je niet meer negeren.

Het was een hele uitzoekerij, begrijp ik, want de meeste vloerglijders zitten om de buis geklemd en verder niet vast. Maar hier is plek voor twee pinnen. Dus dan zoek je naar vloerglijders met twee pinnen voor buisframestoelen van de firma Zuiver. Ik zou er niet opkomen. Je denkt: die verkoopt de firma Zuiver er wel bij, maar nee.

Nu werd er gisteren om 08u een pakje afgeleverd van de firma Vloerglijders.nl uit Enkhuizen, je verzint het niet. Vandaag heeft Bobby geen zin om aan die 172 schroeven van de ligbedjes te schroeven, maar wel heeft hij zin in die vloerglijders. Het geeft hem diepe voldoening.

Ik weet nog dat we die stoelen kochten. Ik vind Ze mooi en gezellig en lekker zitten. Zwager 4 zei toen dat we dat echt niet moesten doen omdat de hele familie die stoelen al had. En laatst waren we bij Hans te eten, die ze sinds kort ook heeft, in precies dezelfde kleuren als wij.

Geen opmerkingen: