zondag 3 juni 2012

De iPod

Jaren geleden (hoeveel?) kwam er de iPod. Het was het hipste van het hipste en ik wilde het óók. Hoeveel avonden/weekenden ik wel niet besteed heb aan de iPod: al mijn cd's importeren, via LimeWire gratis nummers importeren, en dan al die nummers in je iTunes-bibliotheek organiseren. Echt  veel werk. En het werden steeds meer nummers, ik heb er wel 5400! Of mijn Dell daarop vastgelopen is, ik zal het nooit weten.

Voor in mijn kapelletje kocht ik een leuk audiosetje voor de iPod, dus ik genoot enorm. Nooit meer tussen de cd's hoeven zoeken, alles in dat kleine apparaat. Ook op vakantie: altijd overal ál mijn lievelingsmuziek bij de hand. Wauw!

Máár: de Dell kreeg het zwaar, ik zette voor de zekerheid al die 5400 nummers op een externe schijf en de Dell herkende die niet meer. Dus ik kon niets meer veranderen/toevoegen/verwijderen aan de iPod. En de Dell begaf het helemaal, er kwam dat Netbookje. Dat leek me niet geschikt om al die 5400 nummers op te zetten. En er kwam Spotify. Ik ben gék op Spotify, maar je hebt er wel Wifi voor nodig. Exit iPod, leek het.

Vandaag genieten we in het kapelletje echter enorm van alle beschikbare muziek op de iPod, zoveel moois, zoveel keuze, en allemaal 1,2,3 beschikbaar, dat ik besluit alle muziek van de externe harde schijf weer op de nieuwe Asus te kopiëren en de bibliotheek weer te gaan beheren. Zo blijven we bezig. Ben ik de enige gek die nog iets met zijn/haar iPod doet?

Geen opmerkingen: