zaterdag 16 juni 2012

Aan Zee

Hoe wàs het, vraagt Hani501 om 01 uur 's nachts vanuit Madeira. Het Event aan Zee, bedoelt ze. Natuurlijk is een event niet eenvoudig, zonder haar. Een ander moet ineens de foto's maken. En die doet niet wat Hani501 doet, en die stuurt niet 's nachts al een paar foto's naar me toe, voor mijn blog.

Er hangen zware wolken boven ons land. In Amsterdam regent het pijpenstelen. Maar op Buienradar kun je zien dat het aan de kust meevalt. Bijgaand plaatje slinger ik via Twitter de wereld in. Op Madeira hangt ook een wolk, zie ik op Hani501's blog. Dat troost een heel klein beetje

Maar: Event aan Zee is weer helemaal leuk. Sterker nog: het is helemaal goed. We hebben een spreker uit Madrid uitgenodigd die het goed doet, en een ontzettend leuke ontwapenende 25-jarige als Dagvoorzitter. Wat doet hij nou helemaal en waarom betaal je zo'n jongen goud geld? vraag je je wel eens af. Ik weet het wel: hij diet het hartstikke leuk en naturel, het geeft een heel andere energie wanneer zoiemand dagvoorzitter is dan ik. We hebben jonge enthousiaste sprekers met aardige initatieven die je goede zin geven. We hebben een heerlijke bbq na, en een dj met saxofoon.

Alles klopt. Zelfs het weer is relatief goed. Ik ben best trots weer. Ape. Dat kunnen we toch maar. Een vrolijke studiemiddag neerzetten in deze voor onze lezers barre tijden. Er zijn 100 bezoekers en bijna iedereen blíjft tot het eind. Heel geanimeerd. Daan uit Haarlem stuurt na afloop een citaat van mij op Facebook.

Geen opmerkingen: