woensdag 29 oktober 2014

Bouw

De bouw vordert. Een nieuwbouwhuis valt niet mee, wat ik u brom. Later wellicht meer. Eerst de administratieve afhandelingen van deze dag afmaken. En dat zijn er nogal wat. 

Deze vrije woensdag gaat op aan via Utrecht heen en weer naar Apeldoorn, waar de Aannemer huist. We hebben de opties met de deuren en de badkamer nooit ingevuld, zegt de Aannemer. Wij willen liefst haar daar de schuld van geven, en dat ze excuses  aanbiedt wegens rommeligheid, maar ja wat heb je daaraan. Gewoon een woensdag op en neer naar Apeldoorn.

Na afloop weer even bij de bouwplaats langs. Od er al wat meer staat dan de vorige keer. Vrijdag was dat. En ja! De benedenverdieping van het hele rijtje staat er en de eerste zes huizen hebben ook al een eerste verdieping. Wat opwindend!

Thuis ligt er natuurlijk twee nieuwe facturen. Nu de vloer er eindelijk ligt wil de Aannemer onmiddellijk 27.000 euro. En de hypotheker wil óók geld. En ik ga een lange precieze mail componeren over vloertegels, wandtegels en decoratie voor de ombouw van het toilet. Wat ik u brom.

Geen opmerkingen: