zaterdag 4 oktober 2014

Moso density

We hebben een vloer gekocht! Echte bamboe ditmaal (nu heb ik bamboe-laminaat, omdat ik vier jaar geleden niet wist hoe lang ik hier zou blijven wonen). De restpartij met bijna 50% korting van de Wilhelmina Winkel aan de Veemkade is te mooi om te laten schieten. Hij staat nu in het schuurtje van de eigenaars in Schermerhorn, vóór zijn motor, zodat hij al een tijdje niet kan rijden. Die wil hij graag kwijt en die kan ook wel een paar maanden in mijn schuurtje. Het is een bamboevloer van de firma Moso, en in de kwaliteit Density. 

We bespreken met hem de vraag wat straks eerst moet: de vloer of de keuken. De keukenboer zei dat de vloer eerst moest. Maar deze vloerverkoper zegt  dat de keuken eerst moet, omdat de kans groter is dat de keukenboer de vloer beschadigt dan dat de vloerenlegger de keuken beschadigt. O ja, dáár gaat dat over. Volgende week zaterdag komt hij het bezorgen. Dan mogen we 30 pakken bamboe het schuurtje dragen.
Helemaal opgetogen van de koop gaan we copieus lunchen bij het naastgelegen Spaanse restaurant Puerto Pata Negras aan het IJ. Op het terras aan het water in de zon. Wat zal ik dit water missen en de ruimte, mijmer ik.

Geen opmerkingen: