donderdag 1 januari 2015

Geen telefoon

Happy New Year is gelijk alweer een uitdaging. Nieuwe aflevering in de serie Apparatenstress. Heb ik ineens geen telefoon meer! Wie mij (mobiel) belt krijgt zo'n drietoon van 'geen verbinding'. Als ik zelf probeer te bellen zegt een damesstem dat ik om administratieve redenen geen telefoon meer heb. Grr!

Ik weet meteen wat er aan de hand is. Ik ben/was in de gelukkige omstandigheid dat mijn baas mijn telefoon betaalde. Onze nieuwe eigenaar heeft dit onderdeel van mijn contract overgenomen, zei hij, maar mooi dat hij vergeten is daadwerkelijk een nieuw abonnement voor mij af te sluiten. En het oude abonnement is per 31-12 afgesloten. 

Dat worden wat nieuwjaars-appjes naar de oude en de nieuwe baas. sms-jes doen het niet wegens geen telefoon. 

Complicerende omstandigheid is dat de WiFi bij Bobby het ook niet doet. Ik ben geheel onthand, want kan helemaal niet meer communiceren. 

Ik naar de buurvrouw twee deuren verder. Buurvrouw, mag ik op jouw WiFi? Dat mag, maar ons huis te te ver voor haar WiFi. Nu sta ik elk uur even in de kou ip de galerij voor haar voordeur te appen met oude en nieuwe baas, dat ze dit asap in orde maken. Morgen! Oude Baas appt dat het Nieuwe Baas zijn pakkie an is. Ja, dat dacht ik al.

Geen opmerkingen: