vrijdag 11 april 2008

Dress up your window

Uit Wenen had ik uit Museum Leopold bloemen voor op de ramen meegenomen. Voor alle redacteuren een bloemetje. Want wij hebben zulk treurig uitzicht op dak en sporen. Met sneeuw is het wel een soort van mooi, maar nu het lente wordt wordt het steeds erger: we krijgen overdag werkelijk niets van mee van de loop der seizoenen.

Toen ik de raambloemen te Wenen kocht voor de collega's was ik - o schande - de andere collega's op de verdieping helemaal vergeten. Nu heeft Anne Marie ze ook voor haar afdeling gescoord. Het Weense cadeau blijkt een puur Nederlands product. Van de firma Flat Flowers. Geweldig! Het hele kantoor is nu opgefluft, en verdorren is er niet bij!

Graag wil ik dit product aanbevelen bij alle kantoorklerken van Nederland. Als blogger mag ik ongebreideld sluikreclame maken. Als ik slim was liet ik ze ervoor betalen, maar dat is me teveel gedoe.

By the way: Vinnie wil graag vliegtuigen op de raam plakken, voor een mannelijk tegenwicht tegen al die bloemen. En we willen ook gras. Weet iemand waar dat te koop is?

Flat Flowers

Geen opmerkingen: