dinsdag 25 augustus 2009

Geen AT5???

Zal ze naar de film of zal ze in de eigen huisbioscoop blijven? Dan moet ze wel het vraagstuk van de zenderindeling te lijf. Want die wonder-tv heeft dan wel vanzelve allerlei zenders ingeladen en op volgorde gezet, maar dat zijn er maar 20. Ze mist er een heleboel. Er is geen AT5, geen TV Noord Holland, geen Salto, geen BBC, geen Duitsland, geen CNN. En daar heeft de Amsterdamse kabelgebruiker wel recht op. Bovendien krijgt men als men op 1 drukt een videokanaal. Voor Nederland 1 moet ze de 2 indrukken. En voor Nederland 2 de 3. Enzovoort. Daar wil ze zich niet weken aan ergeren. Dat moet te verhelpen zijn.

Het is allemaal geen wereldleed. Er zit alleen geen boekje bij de tv. De handleiding is op het scherm zelve te vinden, maar ze vergeet steeds welk knopje van de afstandsbediening ze moet indrukken om de handleiding te vinden. Wanneer ze die eindelijk vindt moet ze de instructies op een bloknootje overschrijven om ze te kunnen volgen. Kortom: ze blijft thuis, niet naar Cineville. Ze gaat dit aan. Een avondje zenders scoren en herordenen.

Ach en als ze het gewoon gaat doen, dan lukt het allemaal best. En als alles het naar wens ingedeeld is dan kan ze weer trots op en tevreden met zichzelf zijn. Morgen is dit allemaal weer vergeten.

Geen opmerkingen: