woensdag 22 september 2010

Stoffige website

Somebody maakt een website voor Ginni, die tegenwoordig helemaal into textiel is. In de quilts. De site 'Do It Yourself Textile School' is nog niet helemaal af. Maar wel bijna. Ik weet eigenlijk niet of ik dit plaatje hier mag laten zien, maar ik doe het toch. Wie weet denkt iemand: do-it-yourself-textile, dat heb ik altijd al willen doen, dan is die hier aan het goede adres. En als een van beiden protesteert haal ik het plaatje en de link weer weg.

Het is van een opmerkelijk wonderlijke tegenstelling: de tactiele wereld van de stoffen en het borduren enerzijds en de cerebrale digitale wereld anderzijds. Misschien komt er morgen een diepere gedachte over dan deze vluchtige aanzet.

Vanavond hang ik aan de telefoon met Somebody, die behalve van websites en open source-programma's ook van de stiften, de kleurtjes en de materialen is. We praten honderduit over verven en stiften en mandala's. Zij kreeg vandaag de Intertoys-folder in de bus, waar deze week een Ravensburger kinderset met Manadala's Maken te koop zou zijn. Moest ze meteen aan mij denken. Hm. Zij werkte in een ver, ver verleden bij de esoterische boekhandel Au Bout Du Monde. Toen waren mandala's iets HEEL bijzonders. En nu dan bij de Intertoys.

Geen opmerkingen: