woensdag 15 juni 2011

En Vrolijk Voort Maar Weer

Hoe erg kan een dag zijn? Ik heb een afspraak in Amsterdam West, om ons congres 'En Vrolijk Voort Maar Weer' voor te bereiden. Die titel heb ik zelf bedacht. Het is best vrolijk weer, dus ga ik  zonder jas en op de fiets. Maar als ik uit de afspraak kom stortregent het ineens en niet zo'n beetje ook. Ik moet naar de redactie op Amstel Business Park.

Bij de Munt denk ik:  ik lijk wel gek, vlucht de Hema binnen en daarna V&D en dan H&M en Paris ici. ofzo. Op de iPhone stromen sms'jes binnen van de collega's binnen, dat er een (landelijke) KPN-storing is, en dus geen internet en geen mail.

Na een tijdje ben ik de Kalverstraat helemaal zat. Dan maar weer door. Wat is nou een beetje nattigheid, tenslotte. Stel je niet zo aan, Lucie Theodora. Eenmaal op het werk ben je zo weer droog. Maar wat is de route Utrechtsestraat/Van Woustraat/Rijnstraat lang! Tot op het bot doorweekt arriveer ik ter redactie, waar de gehele directie met het managementteam zit te vergaderen over maganementtools en managementrapportages. Hu! Krijgen we dat weer.

Internet en de mail doen het de hele dag niet.

De titel 'En Vrolijk Voort Maar Weer' is wel helemaal op jou van toepassing! lacht de marketing manager.

Geen opmerkingen: