zaterdag 25 juni 2011

Thai Tiger

In mijn Indische buurt wordt veel aan verbetering gedaan. Schreef van de week al over de nieuwe bibliotheek aan het Javaplein. Vandaag ligt er een opgewekt buurtkrantje in de bus van de drie woningbouwverenigingen die hier door de decennia heen al die smakeloze sociale woningbouw hebben neergepleurd. Het moet hier beter worden. Zij ondersteunen dat (ik neem aan Van Uw en Mijn Belastingcenten) met Nieuwbouwprojecten, koopwoningen en ondersteuning van startende ondernemers.

In het krantje lees ik een leuk stukje over een nieuwe Thai is op het Javaplein: Thai Tiger. Het is me niet opgevallen, maar gezien de foto moet het tegenover het Badhuis liggen. Het is geen wonder dat het me nooit opgevallen is, want er is geen uithangbord en er staat geen naam op het raam. En dat naast de schreeuwerige Febo.

Verrukkelijk eten we er. Héél lekker, héél vers, héél rijk van smaak. Leuke eigenaren, smaakvolle inrichting, hip wel, heel communicatief, jong publiek. Helemaal goed. 'Het zit hier vanaf het begin drie maanden geleden altijd vol,' zegt de eigenaar (die uit de IT komt, maar zin had in een meer communicatief leven), 'ook al hebben we geen reclame gedaan.' Lekker eten en prettige bediening, daar is hier een schreeuwend gebrek aan in Oost. Mond-tot-mond reclame werkt hier onmiddellijk.

Geen opmerkingen: