dinsdag 21 juli 2015

Hoe laat is het eigenlijk?

Hele rare rit. Ik ga naar Meppel. Het adres heb ik in de TomTom getypt. Na een tijdje valt echter de TomTom uit. De stekker van de oplader blijkt kapot en maakt dus geen contact. Ik koop op een benzinestation een nieuwe oplader met usb-ingang, de goedkoopste, geef ik toe, en die valt onderweg spontaan uit elkaar. Ja ja, zo was het: goedkoop is duurkoop. 

Dan probeer ik te navigeren op de iPhone en dat gaat wonder wel. Maar ik heb geen houdertje voor de telefoon op mijn dashboard. Dus weer naar een benzinestation, nu voor een houdertje voor de iPhone. Die klem je in een ventilatieschermpje. 

Maar de telefoon is leeg. En de lader laadt niet. Huh? De radio doet het ook niet. Huh? Het klokje ook niet. De ventilatie wel. Ligt het aan mij? Ligt het aan de felle zon? Help! Waar ben ik? Hoe laat is het eigenlijk?

Nee, er nu even naar kijken dat gaat niet, zegt de nieuwe garage aan het eind van de middag desgevraagd. Het blijkt 16.30uur.  Vrijdagochtend kan. Storing in elektrisch systeem, schrijft hij op het afspraakkaartje.

Geen opmerkingen: