woensdag 15 juli 2015

De nieuwe garage

De winterbanden zitten er nog steeds om. Dat kán niet, zeker niet met deze hitte, daar slijten ze enorm van, maar ja, het kwam er maar niet van.

Will weet een goede garage vlak bij mij, aan de Nebraskadreef. Daar heeft zij haar drie auto's gekocht en de laatste is er nog steeds in onderhoud. Om 15 uur rijd ik er naar toe en ik blijk meteen terecht te kunnen. Dus even op en neer naar huis om de zomerbanden uit het schuurtje te halen, dan een kwartiertje naar huis lopen om te wachten tot ze klaar zijn, en dan nog een keer ernaar toe. Het houdt je bezig. Maar: gebeurd is gebeurd.

Meteen informeer ik ook maar naar een nieuwe nummerplaat, want de huidige heeft zoveel butsen en deuken dat de mensen en schande van spreken. Dat blijkt maar 17,50 euro te kosten en dat kan ook nog wel even vanmiddag. Rikus van Garage Oost mis ik natuurlijk nog erg, maar bij hem kon nooit wat direct, hij zuchtte altijd enorm, en hield ellenlange explicaties. Maar wie weet wat ik hier weer voor banden smeed. Vooralsnog zijn ze stug en spreken ze me aan met 'Dame'.

Geen opmerkingen: