woensdag 6 april 2016

Tuin

Ik raak al aardig involved in de tuin. Vandaag heb ik een sleutelsetje van de schuurtjes geleend van een medetuinierster en heb ik voor mijzelf een sleutelsetje bij laten bijmaken. Dan kan ik er altijd heen.

Dinsdagochtend heb ik 's morgens rozerode geraniums gekocht en in de bakken gezet, en 's avonds hebben ze 's een aardappelveldje gemaakt. Het schiet nu best een beetje op. 

Er waren dinsdagavond twee nieuwe vrijwilligers, heb ik gehoord. Misschien wel door mijn enthousiaste oproep op de Facebookgroep van ons buurtplantsoen. 

Vandaag ga ik snoeien. In mijn uppie. Er is een volkomen overwoekerd stukje siertuin met diverse naaldboompjes als heg. Uit zijn voegen gegroeid. Ik heb gehoord dat de eigenaren dromen van een romantisch stukje tuin, vanwege dat ze trouwlocatie zijn en bruidsparen graag in romantische tuinen gefotografeerd worden. Er zijn ook allemaal buxus-heggetjes. Ik heb geen idee en begin te snoeien, een heg moet recht, denk ik, maar dat valt niet mee. Wat een werk. Na anderhalf uur snoeien begin ik me af te vragen of de medetuiniers mij mijn snoeien wel in dank zullen afnemen. Er zijn vast andere opvattingen over snoeien dan wat ik gedaan heb. Help. Waar is Leiding?

Geen opmerkingen: