maandag 4 april 2016

Close to The Edge

Ik kreeg al vaak het 'verzoek' of ik wilde upgraden van Windows 7 naar Windows 10, wat ik absoluut niet wilde ook omdat de backoffice van de website van het werk het niet schijnt te doen op Windows 10. Elke keer klikte ik het verzoek weg. Nee. Nee. Nee. En nu is het zomaar gebeurd. Er is geen weg meer terug.

Om kwart voor tien lees ik op de site van het Parool dat boekenliefhebber, dichter en radiomaker Wim Brands is overleden. Hij heeft zich van het leven beroofd. Ik zie het persbericht van de VPRO  in de mail, maar kan niet in de backoffice. 

Mandy appt: Weet je wel zeker dat je in Explorer zit en niet in Edge? Huh? Edge? Ik gebruik altijd Firefox als browser, ik wéét niet eens van Edge. Edge heeft vrijwel hetzelfde logo als Explorer. Dat blauwe e-tje. En verdomd. In de échte Explorer werkt het wel. Wat leerzaam weer deze avond.

En waar het hier eigenlijk over zou moeten gaan: Wim Brands. Hele mooie aflevering van 'De Nachtzoen door Annemiek Schrijver. Kan hem helaas niet embedden. http://www.npo.nl/de-nachtzoen/13-12-2014/VPWON_1235204

Geen opmerkingen: