donderdag 21 december 2017

No Escape

Onze officemanager heeft een Kerstuitje geregeld. En wel bij de Holland Evenementen Groep ergens diep in de Betuwe. Te Zoelen. We gaan naar de grootste Escape Room van Nederland. Dit is voor mij het ergste van het ergste. En we móeten mee. We mogen niet wegblijven. Onze office manager is heel dwingend. 

De aanbeveling: 'Een oorlogsexperiment. Onopgelost. En er gebeuren rare dingen, waar niemand graag over praat: bizarre verdwijningen, vreemde geluiden en… wie is dat meisje? Betreed de wachtkamer, doorzoek het kantoor van de dokter, vind de geheime operatiekamer en ontsnap via oeroude tunnels!' 

Nog meer aanbevelingen: 'Onze Escape Room XL zit bijzonder vernuftig in elkaar. Er wachten je 13 ruimtes, de Escape Room zelf én een gigantisch labyrint! Hierdoor is het mogelijk om met grote aantallen tegelijk te spelen. XL dus! Inclusief: Meerdere opdrachten en spellen; Toegang tot The Maze; persoonlijke  begeleider; Flashpen en notebook Live actors en schrikeffecten!; Als je ontsnapt maak je kans op een reis naar Las Vegas! De hele dag GRATIS toegang tot ons schitterende Beldert Beach!

Wie verzint zoiets? Dit is wel helemaal het tegenovergestelde van de Kerstgedachte. Afschuwelijk. Het duurt 4 uur, en dan, pas daarná, krijgen we barbecue. Ik wil niet. Ik ga niet. Ik ben erop tegen. Ik moet wel. Het is een uitdaging. Het is een beproeving. Ze bedoelde het leuk. Er is behoorlijk voor betaald. Alles gaat vanzelf voorbij. Ook dit.

Geen opmerkingen: