woensdag 6 december 2017

Let there be music

Ik heb grote nood aan een geluidsdrager op mijn kapelletje. Ik hàd een docking station, maar die is kapot en dockings stations zijn helemaal uit de mode. Nu doe je alles met Bluetooth. Ik heb nog nooit iets met Bluetooth gedaan en er gaat een wereld voor me open. Ik ben de afgelopen weken diverse winkels in geweest en heb ongeveer alle webwinkels geconsulteerd. Drie zijn er nu in de race.

De Bose Soundlink Revolve+ portable speaker geeft een fantastisch driedimensionaal geluid. Ik luister en ben om. Maar eh... ik vind het niet móói. Het is een soort emmertje. En 329 euro. Maar liefst. 

En dan hebben we de Marley Get Toghether, alleen te koop bij Media Markt, van hout. Ik vind hem prachtig. Leuk hip, voor youngsters. 135 euro. 

Bij Amazon verkopen ze ook de ARCHEER 25W Bluetooth Speaker (A320) met Super Bass, Loud Bamboo Wood Home Audio Wireless Speakers with Subwoofer, voor rond de 80 euro. Het is een Chinees aparaat. Ik ben tegen Amazon, en tegen Chinese rommel, maar wat lijkt me dit een leuk mooi machientje.

Ik weet het niet, ik weet het niet. Dat emmertje. Wat vinden jullie?

En dan te bedenken dat ik nog een grote high brow Sony stereo installatie uit de jaren negentig heb staan. En die wil ik niet in mijn kapelletje. En dan wil ik dit. Wat bezielt mij?

Geen opmerkingen: