maandag 14 mei 2018

Printerette

Ik heb weer apparatenstress, want mijn printer heeft het van de ene op de andere dag begeven. Ik krijg allemaal vage meldingen dat-ie niet aan staat of dat de USB-kabel ontbreekt. Uiteindelijk is de melding dat er niets op te lossen valt en dat ik het servicecentrum moet bellen met ‘code 5011’.

Nou mooi niet. Dit wordt een gebed zonder end. Die printers kosten bijna niets. Dat is het businessmodel. Hun geld verdienen ze met de knetterdure inkt. Je kunt hem nooit repareren voor de prijs van een nieuwe. Deze Canon heb ik nu ruim anderhalf jaar dus de garantie is ook voorbij. De printerpatronennavulwinkel zei dat de HP even goed is als de Canon, maar dat de Canonpatronen nog duurder zijn dan die van HP.

Morgen komt Hani501 en dan gaan we verder aan mijn website werken. Mijn Galerie: lucietheodora.com. Daar staan nu allemaal tekeningen op maar geen tekst. Wat wil ik ermee? Wat wil ik vertellen. Wil ik ze verkopen? Wil ik ze laten printen?

Ik zoek contact met de Printerette aan de Voorstraat of ze mijn scans van 6 MB op A4 en A3 voor me willen printen en of ze toevallig ook mooi ivoorkleurig papier hebben. Nee maar ze hebben wel off-white Biotop-karton. Nou doet u maar. En of ik ook een keer langs kan komen met eigen (mooier) papier en kijken of het haar ook op print. Ja dat mag, in de ochtend, als er niet zoveel mensen zijn.

Maar het handigst is natuurlijk als ik de hele productiestraat zelf hier in huis heb. Dus een A3 printer. En dan klanten zoeken!

Geen opmerkingen: