vrijdag 21 december 2018

Familiedag

Elk jaar popt het vraagstuk weer op: wie organiseert komend jaar de Familiedag en waar? We doen altijd de eerste zaterdag van juni. Meestal beginnen we te laat met organiseren en dan zijn de meeste locaties al verhuurd. Zus1 is er dit jaar echter vroeg bij en is terecht gekomen op StayOkay Bunnik in Amelisweerd. Je kunt er een zaal huren plus een buitenterras voor 250 euro en dan er dingen bij kopen/huren of zelf voor alles zorgen. We gaan even sfeer proeven met een paar. 

We dachten dat het in het grote huis was, zie foto linksboven, maar dat is niet zo, het is meer in een schuur, zie foto rechts. Maar voor de verandering ligt deze locatie tamelijk centraal, en de meesten wonen toch in het centrum des lands. Er is het pannekoekenrestaurant vlakbij met speeltuin, er is het Fort Rhijnauwen waar je een rondleiding kan krijgen, we kunnen er wellicht nog en speurtocht bedenken. We kijken elkaar aan. Dit wordt het. Zijn we helemaal verlost van het vraagstuk.

Zelf had ik ook bedacht dat we een keer bij een Nivon-huis zouden kunnen proberen. daar heb je er ook veel van. Maar dat doen we dan maar volgende  jaar.

Geen opmerkingen: