maandag 10 december 2018

Te Vlaardingen

Wij vinden dat het de laatste week een klein beetje beter gaat met Schoonmama. Zelf is ze ervan overtuigd van niet, maar als ik dat zeg, dan wil ze dat wel van me aannemen. Ze heeft inmiddels kleine zuurstofflessen (de aanhouder wint, blijkbaar is uiteindelijk niets onmogelijk) en is ze in theoretisch weer wat mobieler, en als ik vandaag aankom heeft ze zelfs helemaal geen zuurstof in (aan). De vernevelaar doet goed werk. 

De huisarts van de Woonzorg te Vlaardingen heeft nu een brief geschreven naar de Woonzorg te Maassluis om te vragen of ze haar toch niet (ook al is het geen beleid) een béétje voorrang willen geven op de wachtlijst. Nee heb je...

Natuurlijk valt er nog veel te mopperen, maar ondertussen praat ze ook gezellig, luistert ze gezellig, is best blij met alle goeds dat haar óók overkomt. Vooral de bibliotheekboeken en de kerst-stukjes. Ank, de hulp in de hh (uit Maassluis) komt met een mini-kerstboompje met lampjes. Ik zet haar met Schoonmama op de foto, en zij mij. Ain't we sweet?

Schoonmama heeft nu ook een Lucie Theodora Galerie op haar klerenkast.

Geen opmerkingen: