maandag 28 november 2022

Vertellis

Vorige week kreeg ik een (marketing-) berichtje over een kaartspel genaamd Vertellis dat je bijvoorbeeld met Kerst zou kunnen spelen, om aan tafel eens andere dan de gewoonlijke gesprekken te voeren. Het leek me wel wat maar je kunt als gast toch moeilijk met een pakje kaarten aan komen zetten om de gespreksstof te verbeteren? Dus eerst heb ik me maar eens geabonneerd op hun nieuwsbrief. Dan krijg je eenS in de week een vraag toegestuurd. De vraag die ik vrijdag toegestuurd kreeg was: ‘Wat is eigenlijk het leukste moment dat je deze week hebt meegemaakt?’

Poeh! Mijn blog is natuurlijk een aaneenschakeling van leukste momenten, dat ben ik lang lang geleden begonnen om mijzelf op te beuren. Het idee was dat ik dan wel oud aan het worden was - ik werd 50 - maar dat er genoeg leuks te beleven is. Als je het maar ziet.

Maar het leukste moment van de week? Misschien wel dat ik die mail kreeg en dat ik daarom vanmorgen een vrolijk schriftje ging kopen om wekelijks die vraag in te gaan beantwoorden. (En dit is geen sponsored content.)

Geen opmerkingen: