zondag 8 februari 2009

Fehu: voorspoed blijft alleen als u waakt

Het is zondagavond en hoogste tijd voor een rune. Knip en plak.

Fehu is de rune van de godheden Frey en Freya en symboliseert het begin. De rune staat voor beweeglijke rijkdom. Je kunt spreken van emotionele, spirituele of financiële rijkdom. Echte rijkdom wordt bereikt door middel van vrijgevigheid en leidt tot emotionele, spirituele en financiële voldoening. De rune Fehu geeft de balans om dit ongrijpbare doel te bereiken. De Fehu is niet alleen de rune van het begin, maar ook die van de vervulling. Iets waar u naartoe geleefd heeft bevindt zich eindelijk binnen uw bereik.

Gezondheid: Over uw gezondheid hoeft u zich op dit moment geen zorgen te maken. Om dit zo te houden moet u wel zorgzaam voor uzelf zijn, dan hoeft u zich ook in de toekomst geen zorgen te maken.
Liefde: Geluk in de liefde lacht u toe. Fehu geeft betrouwbaarheid aan en het bestendigen van een relatie. U moet alleen niet zorgeloos worden. Want liefde is als een bloem die verzorgd moet worden.
Werk, financiën: U hoeft zich geen zorgen over uw toekomst te maken. Voeding en bezit zijn de symbolen van deze rune. Maar waardeer wat u hebt, want voorspoed blijft alleen als erover wordt gewaakt.

Het ziet er allemaal voorspoedig uit. Het leven lacht u toe. Op alle fronten. Dat had Nan Luursema in december in de Happinez onder het kopje 'Kosmische Gerechtigheid' immers ook al voorspeld. Was u dat soms vergeten? Dat u soms een beetje sentimentalisch bent, het zij zo. Daar hoeft u niet zoveel waarde aan te hechten.

Geen opmerkingen: