vrijdag 20 februari 2009

Trackless Litter Pearls

Heel ander onderwerp dan de minne. Kattegrit. Litter Pearls. Premium Cat Litter. Opeens is er aan een zijlijn van mijn leven ene Annetta komen opduiken en Annetta propageert Trackless Litter Pearls. Die zijn nog eens milieubewust en gaan naar verluidt voor één kat wel vier weken mee. Ik ben altijd in voor nieuwe milieubewuste zaken, maar ben me tevens bewust dat deze zak Litter Pearls inclusief BTW 12,36 euri kost. Zeg maar ruim fl. 25. Waar hebben we het over? Over een zak grit!

De laatste jaren was ik van de AH-houtpulp à 3,40 euri. Vind ik ook al aan de prijzige kant, maar het gaat minstens een week mee en ruikt lekker naar hout. Houtpulp. En Vespa trapt de houtpulp niet uit de bak, wat ze met de aloude grijze korrels wel deed. Ik vind de kattebakgrit een issue, hoe dit te lijf te gaan? Dus nu ben ik experimenteel overgegaan op Litter Pearls, en houd ik precies hoe het zich ontwikkelt onder invloed van kattepies vergeleken met de houtpulp. Op welk moment Vespa op de nrc nexts's rond de bak gaat piesen.

Elke dag zit ik nu op de knieen voor de kattebak de litter pearls te beoordelen. De houtkorrels verpulveren. Deze parels worden lichtgeel. Wat is de grens? Annetta zou twee volwassen veelpiesende katten hebben en twéé weken met deze parels doen. Vespa laat ik er inmiddels drie weken op los, wat naar mij gevoel teveel is. Maar de portemonnee speelt ook mee. Nog een dag of wat aanzien, 25 euri is tenslotte niet niets voor een kattebak. Graag hoor ik de ervaringen van onze lieve lezertjes en kattegrit.

Premium Litter Pearls

Geen opmerkingen: