woensdag 26 mei 2010

Afdelingsuitje

We doen het al jaren, eens per jaar met de redactie uit eten met een groep boekverkopers, en dit jaar mogen we het etentje boeken onder de nieuwe post 'Afdelingsuitje'. Uit met vijf dames van Linnaeus Boekhandel aan de Middenweg in de Watergraafsmeer. We nemen ons mee naar Restaurant Merkelbach in Park Frankendael.

Dat jaarlijkse etentje is een geweldig concept, al zeg ik het zelf. Wij schrijven een prijsvraag uit en de Hoofdprijs is een etentje met ons. Ik kan het elk bedrijf aanbevelen. Het eerste uur is altijd beetje stroef, kat uit de boom kijken, aftasten, maar uiteindelijk voelt het alsof we al jaren beste vrienden zijn. Linnaeus is al voor de tweede keer Hoofdprijswinnaar. Leuk was het weer hè? We doen allemaal suggesties zodat ze volgend jaar weer winnen.

Restaurant Merkelbach - ik was er nog nooit - lijkt naast de grachtengordel wel de nieuwe place to be. Er is ook een boekpresentatie in de tuin en zes patjepeeërs van Wakker Nederland en Geen Stijl dineren er. In de hoek rechtsboven.

Geen opmerkingen: