zondag 2 mei 2010

'Goed voor elkaar'

Het is Riemer die het Lang Zal Ze Leven inzet. Ik heb na lang beraad mijn gewaad van mijn 50e verjaardag te Thassos aangetrokken. De sjaal die Will meegenomen heeft uit Tunesie kleurt er wonderwel bij. Hani501 vindt dat ik hem moet dragen als Indira Ghandi. Zij maakt de foto en zorgt voor de achtergrond met de druk met het eten in de weer zijnde Bobby. Het blog zou mogen heten: 'Goed voor elkaar'. Inderdaad, een mooie gelaagde titel.

Ander detail op de foto is de kralenketting die ik van Leen krijg. Ik aarzel een beetje, ik vind 'm een beetje 'meisjesachtig', zeg ik. Maar je bènt toch een meisje, zegt Riemer.

Het is een wonderschoon inwijdingsfeest. Bijna alle aanwezigen hebben geholpen met schilderen of met de vloer. Ik ben ze diep dankbaar.

Tot mijn onuitsprekelijke vreugde komt ook Jongste Nichtje langs, die ik niet had durven uitnodigen want wat moet een negentienjarige tussen al die vijftigers. Ze speelt de sterren van de hemel op mijn eenvoudige Yamaha-piano en is mede daardoor de ster van de avond.

Geen opmerkingen: