zaterdag 8 mei 2010

Flow

Koop in de supermarkt een damesblad getiteld Flow. Om op te fleuren. Ze hebben vorig jaar op het Tijdschriften Gala te Aalsmeer - was ik geloof ik nog bij - de titel 'Lancering van het Jaar' gewonnen. Het is een vrolijk blad met wat vrouwelijke rolmodellen, veel boeken, veel hebbedingetjes en heel veel doe-het-zelf-knutselwerkjes. Zoals voor de absolute beginner een vrolijke kalender die je kan uitscheuren in inkleuren. Een schriftje om je te helpen je moeder vragen over haar leven te stellen. Nog een schriftje om elke dag in te doedelen. Compleet met doedelopdrachten.

Ik zie er niet zoveel in en ga maar door op het concept van vorige week en probeer nu zes tekeningen uit de Flow te scoren. Drie zijn er nu af, er is nog een hele weg te gaan. Een van de drie is deze legerwoordvoerster uit Uruzgan.

Liet op mijn verjaardag trots mijn koninginnedagtekening aan deze en gene zien (om eerlijk te zijn: aan iedereen) en iedereen zei dat ik groot moest gaan werken. Terwijl ik het juist zo aardig vind om klein te werken. Dan noemen we ze miniaturen. Is er wat mis met miniaturen?

Geen opmerkingen: