dinsdag 24 augustus 2010

Coffee Table Book

Eíndelijk is het gearriveerd: het Grote Zweden VakantieFotoBoek. Donderdag, vrijdag èn zaterdag was ik al verwachtingsvol doch tevergeefs in de Kruidvat aan de Javastraat. Nu red ik het net na het werk. Prachtig is het, al zeg ik het zelf. Kruidvat zelf zegt het ook. Ze bieden nu de mogelijkheid doorbladerbare digitale versies door te mailen aan je fans, waarbij ze een gepersonifieerde tekst mailen uit jouw naam. Niet gespeend van enige bescheidenheid, of hoe de uitdrukking ook luidt.

Blijkt nu dat degene, die ik een toegang naar de doorbladerbare digitale versie stuur (dat deed ik naar Zus 1, die ook in Zweden was), dat die dezelfde toegangscode ontvangt als ikzelf. En ook zelf een boek kan laten printen. Waar kan dat fout gaan? Het stond vast in de kleine lettertjes, die ik niet goed gelezen heb.

Hoe dan ook, het is práchtig. Mooi dik ook, het boek. Klein minpuntje dat ze nu glanspapier hebben, tegen de vorige twee jaren dof ivoorkleurig papier. En wat een ander leven was het daar dan hier!

Geen opmerkingen: