maandag 9 augustus 2010

Het laatste zetje

De vorige keer dat ik ging hollen (Jongste Nichtje zegt dat ik ècht geen 'hollen' mag zeggen, ècht niet, dat is ècht out of date, hárdlopen heet het) ben ik in Week 4 van het Beginnersschema gestrand. November was dat. Ik meende dat ik het acht weken volgehouden had, maar mooi niet.

Nu ben ik het alweer ruim twee weken aan het trainen en zit ik inmiddels in Week 3 aangeland. Het is heerlijk en ik ben trots, maar ik moet zeggen dat Week 3 wel heel wat heftiger is dan Week 2. Heb ik net achter de kiezen. Nu was het echt een kwestie van wilskracht, want veel en veel liever ging ik aan de waterkant liggen kijken naar de boten en de wolken. Zal ik erover bloggen of juist niet? Du moment dat je erover zwijgt weten zij die mij volgen: Ze heeft het opgegeven. Misschine putten zij daar troost uit. Zie je wel, zij kan het ook niet. Ze begint steeds weer, maar ze houdt niet vol...

Maar ik kan de lezertjes die ook zouden moeten/willen zweten-door-inspanning misschien net het laatste zetje geven. Blijf proberen!

Geen opmerkingen: