dinsdag 31 augustus 2010

Frisse zin

Spannende dagen op het werk. Met het nieuwe vormgeefbureau werken we aan een nieuw ontwerp. Na het afscheid van vorige week nu met frisse zin aan een nieuw begin.

Natuurlijk weer op het nippertje bel ik Hani501 voor een nieuwe foto. De vorige met verhullend bietelhaar vind ik zelf nog steeds wel leuk, maar ze vinden allemaal dat er nodig een nieuwe foto moet komen. Vind ik zelf ook wel, maar net vandaag zie ik er op mijn allerverkreukeldst uit. 'Nee', zegt Hani501 eerlijk, 'zo kan het inderdaad niet. We gaan naar je huis om er wat poeder en streepjes en lippenstift op te smeren, voor iets meer glans en glamour.'

Het maakt het niet veel beter, ik moet vrees ik minstens twee etmalen bijslapen om dit weer goed te krijgen. 'Het valt wel mee', sust Hani501, 'ik Photoshop je wel een beetje bij.' 'Maar afgezien van de wallen hangen de oogleden zo. Daar valt niets aan te Photoshoppen.' Maar ze tovert een zelfgebouwd soft focus-voor de flitser tevoorschijn en dan begint het glanzen. 'Zie je wel dat je mooi bent', schrijft ze vanochtend in haar begeleidend schrijven.

Alle andere foto's op de inhoudspagina zijn een beetje grijs. Het is bovendien ongewild een beetje een herennummer geworden. Het lijkt net of ik een spotje op mijzelf heb gericht.

Geen opmerkingen: