dinsdag 17 augustus 2010

Joppe (2)




















Dilemma: welke foto plaats ik op het blog? Joppe met beestje, Bien & Joppe, of Lucie Theodora & Joppe? Om wie van de drie gaat het hier ter plekke? Er is voor alle drie de foto's wel een argument te verzinnen. Laat ik ze dan maar alle drie plaatsen.

Het is inmiddels zeven weken geleden dat Joppe geboren werd. Omdat de vakantie van zowel Bien als die van mij ertussen zat heb ik het idee dat Joppe al welhaast een jaar is. Ik vind hem nog geruststellend klein, zo veel te laat ben ik niet. Bien meldt dat hij vergeleken met het begin al erg gegroeid is. Ze is heel gelukkig.

Ik heb een beestje mee. Zo gaandeweg het jaar koop ik van tijd tot tijd een knuffel als er dan weer eens een kindeke geboren is geef ik dat weg, in de hoop dat dit het allerliefste beestej van de wereld is en dat het het lievelingsbeestje van de baby wordt . deze kocht ik vorig jaar in een benzinepomp langs de snelweg in Zuid-Duitsland of Oostenrijk, toen de RSI plots de kop op stak en ik me heel zielig voelde. Dit beertje was mijn troost. Ik geloof waarachtig dat Joppe 'm ook lief vindt.

Geen opmerkingen: