zondag 18 oktober 2009

Week 2

Nu komt het erop aan. Wat betreft het hardloopschema is Week 1 volbracht: drie keer gedaan (één keer langs de Vecht, één keer door het Vondelpark en één keer rondje Prinsengracht Leidsegracht Looiersgracht). Men is toe aan Week 2. In het verleden kwam ik niet verder dan Week 8, Week 9. Dan was ik het Vondelpark rond, vond ik het welletjes en bleef ik op dat niveau.

Week 2 is eigenlijk een makkie vergeleken bij Week 1: 1 minuut extra hardlopen, 3 minuten extra tijd: deze sportprestatie gaat uitdijen van wekelijks drie keer 17 minuten naar wekelijks drie keer 20 minuten. Móet te doen zijn. Het moge duidelijk zijn: echt een sporter ben ik niet, maar men moet er wat voor over hebben om weer jong & soepel door het leven te gaan.

Ik eet bij Nieuwe Baas. Zij is helemaal verrukt van mijn nieuwe verschijningsvorm. 'Zo heb ik je nog nooit gezien! Wat heb je dunne benen! En dunne armen! En wat een mooie trui. Wat staat dat leuk! Wat zie je er leuk uit! Er is niets dame-op-leeftijds meer aan je!' Etcetera etcetera. Doe maar! Méér, méér! Ik kan het hebben. Over háár kan men overigens hetzelfde zeggen.

Komende week gaan we een Galajurk voor mij zoeken. Want daar is het allemaal door gekomen, door dat Gala van haar. Daar komt het hele gezeur van ik-draag-geen-jurken ook van. Ik waarschuw maar vast: de Galajurk wordt de nieuwe verhaallijn. Dat ik zeg: Mijn jurk moet van tafzijde zijn, dat is een grote verrassing voor haar. Ze blijkt nog een beeldschone donkerblauwe tafzijden strapless gewaad in de klerenkast te hebben hangen, maar die past mij niet.

Klik op het plaatje om uit te vergroten.

Geen opmerkingen: