zaterdag 31 oktober 2009

Herfstmandala

De jurk is gescoord. Sorry, de verhaallijn 'Galajurk' is plotsklaps afgelopen. Ik ga nu natuurlijk niets onthullen, maar het zal niet onopgemerkt blijven. Giensch is een geweldige winkel en het antwoord op al uw damesvragen. Ik hoef niet meer naar Amersfoort, Arnhem en Almelo. 'Hani501, kom!' roep ik vanuit de kleedkamer in de Nokia. En zij komt. Het duurt wel twee uur voor zij er is, en ik stort bijkans in, maar het oordeel is eendrachtig. En voor Hani501 zelf is er ook een passende outfit. De eigenares van Giensch, mevrouw Giensch zelf, is nu mijn vriendin. Voor eeuwig en altijd.

Hoogste tijd voor een moment op-de-plaats-rust. Van de week heb ik een nieuwe collectie mandala-kleurplaten vergaard. Mijn boek is volgekleurd en nieuwe boeken die ik inkijk en/of koop hebben niet de charme van het boek dat ik heb en inmiddels vol is. Daarom maar plaatjes verzameld op internet en op ivoorkleurig 100-grams-papier geprint. Dat kleurt een stuk lekkerder dan printerpapier.

Het wonder geschiedt ook vandaag. Er is een kleurplaat, patronen spreken wel aan, maar je hebt geen idee. En ineens is-ie vol van licht en lucht.

Geen opmerkingen: