vrijdag 23 oktober 2009

De jurpen

Cursief


















Vinnie mailt de foto's die Nieuwe Baas van me gemaakt heeft in de jurpenwinkels. De middelste - met het heren-giletje - vind ik zelf het leukst staan, maar dan zou ik graag een iets uitzinniger giletje willen. Helaas zijn er dit jaar - althans op internet - voor zover ik kan zien - geen blauwe glim&glitter-giletjes te koop, zoals ik mij die voorstel.

Het kán allemaal, dat zie ik ook wel. Vinnie mailt als begeleidend schrijven bij de foto's zelfs 'Wow', en dat vind ik dan wel heel lief, maar ook weer wat overdreven. Zelf weet ik het nog niet. Het mag wel een pietsje krankzinniger. Misschien moet ik toch naar de Koningin-Moeder-look&feel.

Ondertussen werk ik aan Plan B. De hoop is gevestigd op Tiny van een weirde internetwinkel te Grobbendonk. Gothic om precies te zijn. Speciaal ook nogh eens voor buitensporig dikke dames. Dat is sympathiek, maar dat heb ik nu even niet meer nodig. Tiny heeft alleen geen èchte winkel. Haar leverancier gaat uit van een levertijd van 14-18 dagen. Daar kan ik toch niet op gokken, Tiny, schrijf ik haar. Tiny, help! Wat kunnen we doen? Ach, en als het niet op tijd komt kan het altijd nog voor het volgende Boekenbal...

Geen opmerkingen: