zaterdag 26 mei 2012

Zomaar een zaterdagochtend

Om acht uur in de ochtend gaat de telefoon. Ik lig nog te bed, maar al wel zo klaarwakker dat ik mijn eerste rondje Wordfeud lig te doen. Het is Hani501.

Of ik een computer bij de hand heb. Want ze is vrijdagavond Ergens Bij geweest en die foto's heeft ze vannacht nog online gezet (om het weekend vrij te zijn), maar ze was zo moe geweest en toen was ze vanmorgen gebeld door een mevrouw die woedend was over een fout gespelde naam. Dus die had al om half acht op onze site gekeken! 

Enfin, de naam moet acuut veranderd. En ze weet niet hoe dat moet. En Vinnie durft ze niet te bellen want die had ze vannacht al gebeld. 'Er staat Jan Bruijs en het moet Theo Ruijs zijn.' Ik ben toch nog wat slaperig. 'Wat zeg je?' 'Theo Ruijs', noteer ik. En voor de zekerheid: 'Hoe spel je dat? En wat staat er?' 'Jan Ruijs. Met een B. Er staat Bruijs. En het moet Theo Ruijs zijn.' Het duizelt me. En wat kan het opstarten van een computer dan lang duren. En zo geef ik haar in de ochtendstond geduldig les in de ins & outs van ons CMS. Dan gauw weer terug in bed.

Het onbegrijpelijke briefje bij de computer met teksten als  'Niet: Jan B Ruijs' en 'Wel: Theo Ruijs' leidt uren later tot flauwe grappen. Bobby zegt dat hij haar opdrachtgever gaat bellen om te vragen naar Jan Bruijs.

Geen opmerkingen: