zaterdag 12 mei 2012

Korendag Muiderkerk

Het is één groot feest: Korendag in de Muiderkerk: gedurende de hele dag treden twintig koren op uit Amsterdam-Oost en omstreken. Alle soorten en maten koren en mensen. Mijn eigen koor treedt ook op, ze zien er goed uit, 't klinkt 'n beetje onzeker nog, zeker vergeleken met het Gospelkoor Deliverance na ons. (Dat Gospelkoor is qua energie wel een tikje overdone trouwens. Totaal over the top. ...My God Is An Awsome Guy... Als ik het goed versta.)

Vorig weekend heb ik na ernstige twijfel besloten niet mee te zingen, mijn riol vandaag is applaudisseren en foto's maken. En een filmpje - met de telefoon. Als het ergens naar klinkt zal ik het uploaden. En ook als het nergens naar klinkt.

Trouwens: ik sms naar Leen dat het koor - waar zij niet aan mee doet wegens 'dingen' op maandag - optreedt en dat ze naar de Muiderkerk moet komen omdat er zoveel meer leuke koren optreden. Waar je bijna allemaal aan mee kan doen. Blijkt ze net langs de Muiderkerk te fietsen en zit ze tijdens het optreden pal achter me! Het moet allemaal zo zijn...

Geen opmerkingen: