dinsdag 21 april 2015

Slaapkamergeluk

Na het werk rijd ik naar de Praxis voor kleurstaalkaartjes. We moeten ons slaapkamergeluk nog kiezen. Als ik wat foto's maak van de kleurstaaltjes blijkt er een identieke grote kras op alle foto's. Wel artifarty, maar de conclusie moet zijn dat ook al is er niets van te zien de camera van de iPhone stuk is. Het is een uur rijden van het nieuwe huis te Zuilen naar de Kinkerstraat in Amsterdam.

Ik ga onmiddellijk rijden ('sorry Bobby') en val om half zes Teleworld binnen in de hoop dat ik op tijd ben. 'Servicebalie gesloten' staat er op een stoel bovenaan de trap. Daar boven aan die trap bij de servicebalie moet ik zijn. Gelukkig herkent de servicebaliemedewerker me: 'U was hier gisteren toch ook?' Hij klimt over de stoel naar beneden, bekijkt het probleem en concludeert: 'U heeft wel een flinke smak gemaakt!' 

'n Nieuw cameraatje in de iPhone kost hem een kwartier en mij 15 euro. En dan weer in de spits de Stadhouderskade langs, langs het mudvolle Leidseplein. Beetje schuldgevoel jegens het nieuwe huis, maar toch ook weer opgelucht. Hoe zou het leven zijn als ik geen foto's kan maken? En: heeft Utrecht wel een Teleworld?

Geen opmerkingen: