maandag 23 november 2009

Groeten uit een Gouden Tempel

Nieuwe Baas zit al een tijdje aan de andere kant van de wereld en schrijft: 'Ben nu week op pad maar voelt als een maand. Vannacht op de heilige grond in de Gouden Tempel in Amritsar geslapen. Hoop dat het bij jullie goed gaat en er niet teveel gedoe is.'

Er is wel gedoe, maar het is van dat gedoe waar je niet over moet klagen. We zijn vanmorgen genomineerd voor de LOF-prijs. Prijsuitreiking op 26 januari in de Hermitage. Bij ontstentenis van Nieuwe Baas jaagt Oude Baas ons op met felicitaties, taart en de opdracht hier onmiddellijk een integraal pr-plan aan vast te hangen. O ja, dat is waar ook. We krijgen ook allemaal felicitaties, dus het is echt wel wat. Waarschijnlijk ben ik nog een beetje zwakjes van de afgelopen voedselvergiftiging.

Ik denk alleen maar: kunnen we gelijk onze Gala-jurpen weer aan! Dat sms ik dan maar naar Nieuwe Baas terug. Ben benieuwd of ze dat leuk vindt om te lezen daar in die Tempel, of dat ze veel te verlicht is geraakt om zich over aardse zaken als LOF Prijzen te verheugen.

Geen opmerkingen: