zaterdag 21 november 2009

Vreugde op pootjes en puntjes

Een heerlijke zaterdag, zoals men zich een zaterdag wenst. Uitslapen tot in de middag. Lang ontbijten. Aan het einde van de middag naar RAF aan de Rijnstraat voor pootjes voor onder m'n geluidsboxen die volgens Bobby niet op de grond horen te staan maar op oorhoogte en op puntjes. Het heeft allemaal niet mijn onmiddellijke prioriteit, maar ik sta ervoor open, sinds hij nieuwe supersonische geluidsboxen aangeschaft heeft die gewéldig zijn. Dat hoor ik ook wel.

Nu heb ik met die nieuwe grootbeeld-tv bijna een Home Cinema.

Het roept nog wel wat vraagstukken op, zoals wat moet ik mu met de Rozen, omdat ik de geluidsboxen als bijzettafeltje gebruikte. En de Wenende Madonna en mijn Heilig Hoekje kan ik nu vanuit de keuken niet meer zien. Maar misschien zijn dat minor problems.

Terwijl ik aan het eind van de dag ongeremd van prachtige pianomuziek op pootjes geniet, en van kaarslicht, en van wierook, is het hoog tijd voor een esoterisch reflectief momentje. Wat gunt het universum mij? Uit het roodfluwelen zakje runenstenen trek ik de Wunjo, een steen die ik nog nooit getrokken heb. Há! De Wunjo is een bijzonder positieve steen, die balans en harmonie symboliseert. 'Je bevindt je nu in een periode waarin geluk, rijkdom en gezondheid de boventoon voeren. De tijd van hard werken of problemen ligt achter je. Je bent tot jezelf gekomen waardoor er licht is gekomen in de duisternis.' 'k Had op de een of andere manier al zo'n bruin vermoeden.

Geen opmerkingen: