zondag 15 november 2009

De hartsvriendinnen

Nichtje heeft speciaal voor haar housewarming party een nieuwe jurk gekocht bij Steps. Deze. Steps heeft sinds dit najaar allemaal nieuwe feestjurken in de collectie. Dat was mij bij mijn zoektocht maar de Galajurk ook al opgevallen, maar ik kon daar niet slagen want wij moesten in het Lang. Nichtje is wel een klein beetje teleurgesteld dat ik mijn Galajurk niet aan heb naar haar party. Ze heeft de foto als screensaver op haar bureaublad!

Over jurken gesproken: met haar beeldschone hartsvriendinnen was ze een middagje wezen shoppen. Nanda en zij hadden in de Steps-winkel alle jurken aangepast met hun beeldschone figuurtjes en alle jurken stonden hen even mooi. Gillend van de lach vertellen ze dat er een hele dikke verkoopster bij hen had gestaan die bij elk nieuw jurkje dat ze pasten ongelukkiger van hen werd. Dat ongeluk en die dikte vonden ze wel een fout van die verkoopster.

De hartsvriendinnen dragen allemaal knalrode nagellak. Allemaal dezelfde. Die hebben ze elkaar voor wij kwamen opgesmeerd. Zus 3 (de Moeder van Nichtje) en ik dragen géén nagellak, maar we worden wel aangestoken door deze vrolijke beeldschone jonge vrouwen. Zozeer dat we ons de kunst van het nagellakken helemaal laten uitleggen en dat we hen onze nagels laten lakken. De housewarming eindigt in een totale orgie van nagellakgeur.

Geen opmerkingen: