maandag 17 januari 2022

Jongste Nichtje's debuut

Jongste Nichtje heeft als jong ambitieus muzikant de tijd niet mee. Optreden zit er niet in. Nu heeft ze onlangs het eerste nummer van haar debuutalbum op Spotify gezet. Van haar site: 'Thirza Athalja (1990) is een soulvolle singer-songwriter die op eigen wijze haar jazz sensitiviteit en liefde voor R&B samenbrengt. Met haar doorleefde maar lichte stemgeluid zingt zij op nummers als ‘Home’ over thuiskomen bij jezelf en op ‘Treasure’ over wat echt van waarde is in het leven. 

‘Enigma’ is haar debuutalbum. 'Ik hou van feelgood albums waar je zowel van wilt dansen als nadenken.' In haar teksten maakt Thirza de ups en downs van het dagelijks leven bespreekbaar. Ze wil haar luisteraars op een hoopvolle manier naar de wereld laten kijken. Ze neemt je mee op een reis langs keuzes, groei, het vinden van rust en jezelf. Het gaat over gemaakte reizen, cross-culturele ontmoetingen, de natuur en de liefde.

Home is haar debuuutsingle. Haar volledige album 'Enigma' wordt gereleased in mei en gevolgd door een tournee. Naast muzikant coacht Thirza als muziek- en dramadocent dagelijks jongeren om weerbaarder te worden.'

Op Spotify:


Op YouTube:

Geen opmerkingen: