woensdag 22 april 2009

Elsevier

'Kabinet aan rand afgrond door PvdA-blokkade JSF'. Elke dag schrik ik van de berichten van de Elsevier-nieuwsbrief in de mail. Wij zijn op nogal wat nieuwsbrieven geabonneerd, want we willen niets missen, maar die van de Elsevier wordt met de dag Telegraaf-achtiger. Wat te denken van de kop 'Komt er eindelijk een eind aan de inteeltmigratie?' Echt een woord voor galgje, dat níemand zal raden.

Bien komt wat overleggen en ik reageer wat wazig: 'Sorry hoor, ik ben een beetje van slag van die Elsevier-nieuwsbrief. Het kabinet staat op vallen, zegt Elsevier. Heb ik wat gemist?' 'O!' zegt ze opgelucht, 'heb jij dat ook? Al die anti-PvdA-berichten. Ik ben elke keer wóedend Zullen we ons de-abonneren?'

We gaan met Vinnie overleggen, want die is Chef Nieuws en bovendien nogal befreundet met Elsevier. Hij heeft er zelfs gewerkt. We zijn het allemaal eens: dit moet Elsevier niet willen en niet doen. Linkse mensen willen best rechtse bladen lezen, want de Vijand moet men kennen, maar bij dit soort koppen haakt elk weldenkend mens toch af!

Geen opmerkingen: