zondag 12 april 2009

Frau und Kaetze

Het lijkt wel een omgekeerde kraamvisite. Mohammed en de berg. Het jonge gezinnetje kwam op bezoek bij de oude poes. Vespa is niet gewend aan andere poezen, Vespa is eigenlijk nergens aan gewend, en kijkt bij elke verandering ontstemd. Hier pogen we haar kennis te laten maken met Chick & Chucky, maar ik ben toch bang dat er een logeeradres verloren gegaan is.

Het was een Paasontbijt met veel poezenvrouwtjes. Hoe lang kunnen mensen over hun poezen praten? Urenlang. Detail na detail. En als de huidige poezen helemaal behandeld zijn dan komen zonder problemen de vroegere poezen aan bod.

Voor wie Hannies blog over haar Chucky's niet volgt - dat kán - Chuck is vrijdag gewond geraakt en onder narcose. Hij heeft nu een ruim verbonden achterpoot én een plastic kapje over het kopje. Deze ongemakken moeten maar liefst tien dagen blijven zitten.

Bij het Paasontbijt zingen we we eerst even Daar Juicht Een Toon. Dan hebben we dat ook maar weer gehad. Mijn organisme móet soms dingen. Paasliederen zingen is daar een van. De tweede stem van Daar Juicht Een Toon ken ik nog steeds. En Hani501 kent de tekst ook nog uit haar hoofd. Dat is nog eens een fijne vriendin. Daar heb je wat aan!

Geen opmerkingen: