woensdag 15 april 2009

Op de Groepsfoto

Voor Boekblad aan Zee, ons eerste event. Eind juni gaat dat plaatsgrijpen en er komen hopelijk zo'n 300 mensen op af. Onder de bezielende leiding en aanvoering van Nieuwe Baas. Om ons meer betrokken te laten voelen gaan we vandaag vergaderen op de locatie zelve. De locatie: Beachclub Vroeger te Bloemendaal aan Zee. En Gerlinde maakt van ons een groepsfoto voor bij eventuele artikelen. Deze foto is overigens niet van Gerlinde, maar van Vinnie, die bovenaan de trap staat.

Boekblad aan Zee, het gaat wat worden. We hebben sprekers, sponsors, een band, een deejay, reeds tientallen aanmeldingen. We adverteren als een gek en sturen e-cards rond.

Het gaat ervan gonzen. Het is iets nieuws. Laatst sta ik met de bolide op de Stadhouderskade stil voor een stoplicht, stopt er links naast mij een Volvo stationcar. Ik kijk opzij en zie een oud-collega, inmiddels ergens adjunct-directeur. Tegelijk zoemen onze raampjes naar beneden. 'Ha! Hoe is het met jou? Mooie auto!' En dan roept hij: 'Dat Boekblad Aan Zee, wat is dat? Moeten we daar naar toe?' 'JA!' schal ik natuurlijk.

Ik breng het tafereeltje in in het Titeloverleg. Valt altijd goed. Is grappig en toont bovendien mijn Inzet en Betrokkenheid. Nu gaan we het ook redactioneel promoten. En de marketing gaat iets bedenken met dit tafereeltje. Het is trouwens niet eenvoudig om geconcentreerd te vergaderen in deze entourage tussen de wiebelende borsten en billen.

Bien belt haar gezin dat ze met zijn allen naar Bloemendaal komen. Vinden ze een goed idee.

Geen opmerkingen: