dinsdag 27 september 2022

Proefrijden

Proefrijden is wel een tijdrovende bezigheid. We hebben ruim een week op autoverkoopsites rondgeneusd, toptienen gemaakt, topvijven, topdrie… Deze Mazda 6 is boven komen drijven. De auto’s die wij leuk vinden liggen vaak ver uit de randstad.  Vandaag gaan we naar IJsselmuiden (bij Kampen). Eerst een auto lenen. Op de fiets door de koude regen. Brr. 

We lenen ditmaal de stokoude Toyota Yaris van Hans. Wat een herrie-bak. Maar hij doet het goed. 

De garagist vindt dat we eerst maar moeten proefrijden en als we dan serieus geïnteresseerd zijn dan moeten we maar praten. Hij is geen man van veel woorden. Van de prijs kan niets af. 

Onderweg terug in de Toyota Yaris bespreken we alle voors en tegens. Na een nachtje slapen gaan we morgen besluiten. 

Voor Bobby is dit dé auto. Voor mij niet helemaal. Vooral de kleur. Ik wil zo graag weer een pauwblauwe. Ik zou nog wel wat weken willen doorzoeken en ondertussen aan de Greenwheels. Want dat auto lenen is ook weer gedoe. Bobby vindt pauwblauw ook mooier, maar der kleur is wat hem betreft ook goed en hij ziet het niet zitten om nog wekenlang autosites te moeten afstruinen voor de beste auto. Hij wil dit dossier afsluiten. Wat ik me ook wel weer voor kan stellen. Rust in de tent

Geen opmerkingen: