zondag 12 november 2023

Zwitserland

Het is al half november en er is nog altijd geen fotoboek van de laatstleden zomervakantie. Het was ook een beetje een rare vakantie, die begon in een luxe appartement in midden-Zwitserland met slecht weer, toen een paar dagen in een villa aan het Lago Maggiore met een enorme hittegolf, en toen weer terug naar Zwitserland, het Italiaanse gedeelte met uitgesproken slecht weer, zeg maar gerust kóud. Ik hoor me er zelf af en toe nog over vertellen. 'Ja, we waren dit jaar in Zwitserland. Terwijl er in heel Europa een enorme hittegolf heerste, of hagelstormen, waren wij in de Alpen in Zwitserland. Het was heel  koud. Gelukkig hadden we dekens mee.'

Zwaze die mij op Facebook  volgt zei laatst dat Bobby en ik altijd van die boeiende avontuurlijke creatieve vakanties hebben, voor zover zij dat kan zien aan de foto's die ik op Facebook plaats.

Zelf vind ik de foto's van de vakantie niet je echt uitnodigend om dat ook  eens te gaan doen. Zoals ik dacht bij de vakanties naar Bretagne en Schotland en Zweden. Hoewel ik best goeie herinneringen heb. Het is de kunst het boek te maken dat de vakantie recht doet. Het omslag heb ik al. Zijn-met-wat-is, zei de zangeres van Wishful Singing van de week. 

Geen opmerkingen: