maandag 29 juni 2009

Behandelplannen

Fysio vindt dat ik een nieuwe hobby moet zoeken en moet stoppen met bloggen. Dat advies zat er wel aan te komen. Bezien vanuit de toestand van de spieren kan ik volgens haar 's avonds beter wandelen, fietsen, badderen, en vooral de armen en de nek ontspannen.

We hebben steeds een half uurtje, en tijdens dat halve uurtje moet ze ook met me praten, testen doen, behandelplannen opstellen, mij enquêtes laten invullen, en verwachtingen laten uitspreken. Dat is allemaal om de verzekering ervan te overtuigen dat ze verantwoord aan het werk is. Ze heeft daar veel moeite mee en steekt dat niet onder stoelen of banken. Daardoor heeft ze uiteindelijk maar een stief kwartiertje om me te kneden en me oefeningen voor te doen en mijn oefeningendrang te temperen. En mij van het bloggen af te helpen.

Ik vind het heel naar voor Fysio, die beter verdient, maar misschien moet ik toch maar naar de Chinees op de hoek die ook een half uur masseert voor 35 euro ofzo. Die wordt niet vergoed, maar dan heb ik al die gesprekken over de verzekering er ook niet bij.

Geen opmerkingen: