donderdag 28 april 2022

Sidetable

Bij Ikea rondgekeken  voor een sidetable die me geschikt lijkt voor mijn tuinhuisje. Hier kan een tweepits kooktoestelletje op en diverse troepjes eronder.  En ‘s avonds check ik nog even op Marktplaats, en daar vind ik die zelfde sidetable voor eenderde van de nieuwprijs. En wel in Den Haag, op de grens met Scheveningen. Maar hoe moet dat? Die past echt niet in de bolide. 

De Bayerische Freundin geappt, want die heeft een grote kampeerbus, of ze zin heeft in een dagje Den Haag inclusief museumbezoek en strand. En even een tafel/kast van 1.88m lengte halen. Ja, dat wil ze wel. Echt? Echt!

Kom ik ‘m morgen komen halen, meld ik de Haagse dame, die heel blij is want ze is jarig en wil graag een verjaardagsfeestje zónder die sidetable. Ze meldt nog wel dat de sidetable uit elkaar moet en een trap af, o oeps, maar we gaan toch.

De vrouw van wie ik de tafel koop is een geweldig leuke vrouw in een geweldig leuk bovenhuis in een geweldig leuke buurt. Met de bus lukt het ook, ook al is de straat smal, en de tafel /kast tillen we zo de trap af. We eten Flammkuchen op het terras van het Fotomuseum, bezoeken de tentoonstellingen van Alfons Mucha en Mondriaan in het Kunstmuseum, en gaan tenslotte naar de Pier van Scheveningen. Zo hebben we zomaar een topdagje te Den Haag.



Geen opmerkingen: